دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۰۳

اسپرسو چگونه تهیه می شود؟

۹ بازديد

 

اسپرسو چگونه تهیه می شود؟

طعم اسپرسو بسیار متفاوت از سایر روش های دم کردن قهوه است. به همین دلیل است که بسیاری از مردم فکر می کنند دانه های اسپرسو با دانه های قهوه معمولی متفاوت است، اما طعم اسپرسو به دلیل دم کردن آن است.

اسپرسو با دستگاه اسپرسوساز درست می شود. چیزی که یک دستگاه اسپرسوساز را از هم جدا می کند توانایی آن در تولید 9 بار فشار برای فشار دادن آب به داخل زمین است. فشار باعث تفاوت در اسپرسو می شود. 9 بار فشار معادل 130 پوند بر اینچ مربع (psi) است که یک فشار جدی است. لاستیک های دوچرخه 60 psi و لاستیک های ماشین 35 psi مصرف می کنند. 9 بار فشار معادل 245 کیلوگرم (540 پوند) وزن روی پیک اسپرسو است. این وزن سه دستگاه اسپرسوساز تجاری است!

دستگاه های اسپرسوساز از نسبت قهوه به آب 1:2 استفاده می کنند که بسیار متمرکزتر از نسبت قهوه معمولی 1:15 است. تفاله های قهوه به خوبی آسیاب شده و در یک پورتافیلتر برای دستگاه اسپرسوساز قرار می گیرند. دستگاه اسپرسوساز با فشار دادن آب داغ از طریق پورتافیلتر با فشار 9 بار در 30 ثانیه یک شات دم می کند.

اسپرس چیست؟ 9 بار فشار آب گرم را از طریق یک پورتافیلتر فشار می دهد

اسپرسو چگونه تهیه می شود؟

طعم اسپرسو بسیار متفاوت از سایر روش های دم کردن قهوه است. به همین دلیل است که بسیاری از مردم فکر می کنند دانه های اسپرسو با دانه های قهوه معمولی متفاوت است، اما طعم اسپرسو به دلیل دم کردن آن است.

اسپرسو با دستگاه اسپرسوساز درست می شود. چیزی که یک دستگاه اسپرسوساز را از هم جدا می کند توانایی آن در تولید 9 بار فشار برای فشار دادن آب به داخل زمین است. فشار باعث تفاوت در اسپرسو می شود. 9 بار فشار معادل 130 پوند بر اینچ مربع (psi) است که یک فشار جدی است. لاستیک های دوچرخه 60 psi و لاستیک های ماشین 35 psi مصرف می کنند. 9 بار فشار معادل 245 کیلوگرم (540 پوند) وزن روی پیک اسپرسو است. این وزن سه دستگاه اسپرسوساز تجاری است!

دستگاه های اسپرسوساز از نسبت قهوه به آب 1:2 استفاده می کنند که بسیار متمرکزتر از نسبت قهوه معمولی 1:15 است. تفاله های قهوه به خوبی آسیاب شده و در یک پورتافیلتر برای دستگاه اسپرسوساز قرار می گیرند. دستگاه اسپرسوساز با فشار دادن آب داغ از طریق پورتافیلتر با فشار 9 بار در 30 ثانیه یک شات دم می کند.

اسپرس چیست؟ 9 بار فشار آب گرم را از طریق یک پورتافیلتر فشار می دهد

اسپرسو از طریق پورتافیلتر می آید

یک دستگاه اسپرسوساز با کیفیت به چندین جزء اصلی برای ساخت اسپرسو مناسب نیاز دارد، یعنی پمپ و عناصر گرمایشی. در حالی که دستگاه‌های بخار وجود دارند که با قیمت بیش از 100 دلار به فروش می‌رسند، اما اسپرسوی ثابتی تولید نمی‌کنند. یک دستگاه اسپرسوساز با کیفیت نزدیک به 1000 دلار (و به راحتی بیشتر) قیمت دارد، اما ارزش سرمایه گذاری برای تهیه اسپرسوی دلپذیر هر روز صبح را دارد. ما بسیاری از گزینه‌های دستگاه اسپرسوساز را بررسی کردیم، و اگر به خرید دستگاه اسپرسوساز فکر می‌کنید، چک لیست ما را ببینید.

راه های دیگری برای تهیه اسپرسو بدون صرف بودجه کمی برای تعطیلات برای دستگاه وجود دارد. دستگاه های اسپرسوساز دستی از پمپ دستی استفاده می کنند و AeroPress می تواند قهوه اسپرسو مانند درست کند.

در حالی که دستگاه مهمترین جزء تهیه اسپرسو است، دو چیز مهم دیگر وجود دارد که باید بدانید: برشته کردن و آسیاب کردن.

اسپرسو معمولاً با دانه های برشته تیره تهیه می شود. لوبیا زمانی که لوبیا دو بار ترک خورده تبدیل به کباب تیره می شود که معمولاً به دمای 230 درجه سانتیگراد (~450 درجه فارنهایت) نیاز دارد. کباب بیشتر اسیدیته را از بین می برد و گاز به دام افتاده را آزاد می کند.

برای اسپرسو می توان از برشته های سبک و متوسط ​​استفاده کرد. توجه داشته باشید کباب های سبک تر اسیدی تر هستند و می توانند در اسپرسو بسیار زیاد باشند. آب گرم ابتدا ترکیبات سبک قهوه (از جمله طعم های اسیدی) را استخراج می کند. اسپرسو سریع دم می‌شود، بنابراین نت‌های اسیدی و طعم‌های شیرین رایج خواهند بود. رست های تیره در اسپرسو عطر و طعم خوبی دارند.

رست های مختلف قهوه: روشن، متوسط، تیره

اسپرسوها معمولاً از رست تیره استفاده می کنند که اسیدیته کمتری دارد
اسپرسو آسیاب

اسپرسو همیشه از دانه های ریز آسیاب شده قهوه استفاده می کند. اسپرسو بهترین اندازه آسیاب را در بین هر روش دم آوری به جز قهوه ترک دارد. آسیاب ریز سطح بیشتری را در معرض آب داغ قرار می دهد تا طعم اسپرسو را در 30 ثانیه یا کمتر استخراج کند.

آسیاب خوب برای قهوه، برای اسپرسو استفاده می شود

برای قهوه اسپرسو از آسیاب ریز استفاده کنید که قوام تقریباً پودری دارد
چیزی به نام آسیاب خیلی ریز برای اسپرسو وجود دارد. قهوه فوق‌العاده پورتافیلتر را مسدود می‌کند و اسپرسو با سرعت یخبندان خارج می‌شود. بیش از 30 ثانیه طول می کشد تا یک شات یک اونسی پر شود و اسپرسو بیش از حد استخراج می شود و طعم تلخی به خود می گیرد.

اندازه آسیاب مناسب در دستگاه اسپرسوساز متفاوت است. باریستاها در آسیاب کردن، ظرافت را تا زمانی که نوشیدنی در 30 ثانیه استخراج شود، تغییر می دهند. رنگ اسپرسو میزان استخراج مناسب را نشان می دهد. رنگ قهوه ای روشن به این معنی است که آسیاب خیلی درشت است (کمتر استخراج شده)، سیاه خالص به معنای خیلی ریز (بیش از حد استخراج شده)، و قهوه ای تیره درست است.

کرما: تاپینگ زیبای اسپرسو

یک اسپرسوی خوب دارای یک لایه ضخیم از کرم است، کف روی یک شات اسپرسو. این کرم زمانی تشکیل می شود که آب داغ با تفاله های قهوه تماس پیدا می کند و باعث خروج گاز CO2 از دانه ها می شود. گاز با روغن های سنگین ترکیب می شود و در بالای نوشیدنی شناور می شود. مانند یک شکوفه قهوه خوب، کرما نشان می دهد که دانه ها تازه هستند.

قهوه اسپرسو

کرما به اسپرسو عطر می بخشد زیرا به طور پیوسته از بین می رود. روغن های سنگین و خامه، لایه های متمایزی را برای یک اسپرسو ایجاد می کنند که هر کدام طعم متفاوتی دارند. خامه طعم تلخی دارد و برخی افراد آن را با قاشق از اسپرسوی خود می ریزند. توصیه می کنیم قبل از اولین نوشیدنی اسپرسو را هم بزنید تا لایه ها را برای طعمی متعادل مخلوط کنید.

منبع : سایت لیمو

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.