جمعه ۰۷ اردیبهشت ۰۳

اسپرسو چگونه تهیه می شود؟

۸ بازديد

 

اسپرسو چگونه تهیه می شود؟

طعم اسپرسو بسیار متفاوت از سایر روش های دم کردن قهوه است. به همین دلیل است که بسیاری از مردم فکر می کنند دانه های اسپرسو با دانه های قهوه معمولی متفاوت است، اما طعم اسپرسو به دلیل دم کردن آن است.

اسپرسو با دستگاه اسپرسوساز درست می شود. چیزی که یک دستگاه اسپرسوساز را از هم جدا می کند توانایی آن در تولید 9 بار فشار برای فشار دادن آب به داخل زمین است. فشار باعث تفاوت در اسپرسو می شود. 9 بار فشار معادل 130 پوند بر اینچ مربع (psi) است که یک فشار جدی است. لاستیک های دوچرخه 60 psi و لاستیک های ماشین 35 psi مصرف می کنند. 9 بار فشار معادل 245 کیلوگرم (540 پوند) وزن روی پیک اسپرسو است. این وزن سه دستگاه اسپرسوساز تجاری است!

دستگاه های اسپرسوساز از نسبت قهوه به آب 1:2 استفاده می کنند که بسیار متمرکزتر از نسبت قهوه معمولی 1:15 است. تفاله های قهوه به خوبی آسیاب شده و در یک پورتافیلتر برای دستگاه اسپرسوساز قرار می گیرند. دستگاه اسپرسوساز با فشار دادن آب داغ از طریق پورتافیلتر با فشار 9 بار در 30 ثانیه یک شات دم می کند.

اسپرس چیست؟ 9 بار فشار آب گرم را از طریق یک پورتافیلتر فشار می دهد